pilutta deg!

bli med på loffen gjennom Astrid Lindgrens rike

Syng deg gjennom Astrid Lindgrens rike sammen med Sara på gitar og Hege med fele, ukulele, sag og munnspill. Sara kommer selv fra Småland, og forteller om Astrids liv, der folk, fe og landskap ga inspirasjon til fortellingene. På scenen kan du se noe du kanskje kjenner igjen: hvem eide strømpa, og hvem brukte paraplyen og flaggstanga? Bli med å gjette og syng med på sangene til Pippi, Emil, Marikken, Ronja og de andre skøyerne til Astrid Lindgren.

Sara Andersson og Hege Rimestad har framført PILUTTA DEG! på mer enn 140 konserter landet rundt - for små og store på bibliotek, sykehjem, skoler og bygdedager.

SARA ANDERSSON har studert gitar på Musicians Institute i Hollywood, LA. Hun spilte i bandet Splitimage, som gav ut platen "Addicted to Chaos" i 2005. Hun er nå el-gitarist i Wicked Curves og Engla og banditta (med bl.a Tove Bøygard). Sara er også låtskriver, og har jobbet bl.a på Noroff videregående skole som lærer i lyd og medieproduksjon.HEGE RIMESTAD har vært en av landets mest profilerte felespillere siden hun var med i Amtmandens Døtre og Veslefrikk på 70-tallet. Hun har også spilt med Mari Boine, og utgitt solo-CDene "The Seed Keeper", "Hvite pil" og "Fly som en stein" som fikk Spellemannpris. Mange kjenner Hege Rimestad som Rødnissejenta fra Jul i Blåfjell, og hun har gjort en rekke turnéer for Rikskonsertene og DKS i skole og barnehage.


Tilbakemeldingane var at det var grådig kjekt både for brukara og personalet, flinke musikarar og god stemning. Håper vi får besøk ein anna gang også.                                                               Biblioteket i Naustdal.

Jeg kan ikke se at det er noe som burde vært gjort annerledes, for det var en flott opplevelse! Dyktige musikere og artig skuespill. Vi kommer veldig gjerne tilbake til KHKulturverksted!  Elverum bibliotek.                                                                                   

booking

 KHKulturverksted - Karianne@khkulturverksted.no -  tlf 99723152